Coaching

Het doel van mijn coaching is om de kinderen op een natuurlijke manier vanuit zijn/haar eigen persoonlijke talent, terug te leren komen in hun eigen kracht waardoor zij hun fundament, de kern, verstevigen om zo weer verder te kunnen ontwikkelen. Het plezier in het leren komt terug en daarmee de motivatie.

Je kent ze wel, die kinderen waarvan ze zeggen; “ Het zit er wél in maar komt er niet uit!” De wiebelaars en friemelaars, de dagdromers, kinderen met dyscalculie en dyslexie.…zij zijn al vaak door de ´zorgmolen´ geweest zonder echt resultaat….

Juist déze kinderen kan ik helpen. Als coach/behandelaar kijk ik, samen met de ouders én het kind, waar precies de uitdagingen liggen. Om deze vervolgens efficiënt aan te pakken met de Kernvisiemethode en/of MNRI- reflexintegratie.

Reflex-integratie leert het lichaam (weer) op de juiste manier met prikkels om gaan om zo stress te verminderen en het lijf tot rust te brengen. (Door specifieke bewegingspatronen en zachte diepe druk.)

Met de Kernvisiemethode pakken we de problemen aan die samenhangen met o.a. het automatiseren, lezen en spelling.

Gevolg; Minder stress, een betere sociaal-emotionele ontwikkeling, efficiënter functioneren, een beter leervermogen en een optimaler gevoel van algemeen welbevinden. Je zit gewoon lekkerder in je vel!